Over P. Bond & Zonen

Toen Volendam nog aan de Zuiderzee lag, en aan de visvangst haar bestaan ontleende, al toen het zilte water de dijken nog beproefde en de vis en garnalen nog in overvloed gevangen werden, was de eerste stap al gezet. De zoute Zuiderzee werd het zoete IJsselmeer. De vis veranderde mee, van garnalen en schol Naar paling……. en meer.

Piet ‘Pekkie’ Bond stond met zijn vader in Weesp op de markt, op 15-jarige leeftijd begon zijn zoon Piet fulltime in het bedrijf. Zoons Jaap en Peter volgden snel: P. Bond en Zonen groeide uit tot een echt familiebedrijf. En ook het aantal marktplaatsen nam toe. P. Bond en Zonen een vishandel met een verleden, gericht op de toekomst!

U kunt nu op vele markten in Nederland terecht voor het visassortiment van P. Bond en Zonen. U vindt bij ons visrecepten, tips voor de barbecue, onze standplaatsen en u kunt uw bestellingen plaatsen en op de markt van uw keuze komen afhalen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.